MbJ Szemináriumot végzettek ajánlásai

A tudás hatalom, de mi van akkor amikor rájövünk, hogy hatalom nem a mi, hanem Isten kezében van? Akkor tudatosul bennünk, hogy a munka nem más mint szolgálat, amivel kifejezhetjük Isten dicsőségét. Ezért tudom ajánlani a szemináriumot mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni ezt az érzést.

Teimer Krisztián
Niche Consulting and Services Kft.
Szeretettel ajánlom az MbJ szemináriumot mindazoknak, akik szeretnek értőn hallgatni és kérdezni, elmélyülni, átgondolni, felülvizsgálni, megvitatni, ízekre szedni majd újra összerakni, szembesülni, rájönni, újragondolni, átértékelni, elhatározni: egyszóval tanulni. Mindezt vidám, nyílt, szeretetteljes légkörben.

Divák Annamária
D4V Controlling Kft. – 36. MbJ
Egy klasszikus vezetői tréning vagy szakirodalom arról szól, miként vezesd eredményesen munkatársaidat. Amellett, hogy Ulrich atya szemináriuma mindezt világos és egyszerű elvek mentén mutatta be, ennél sokkal többet adott: arra is inspirál, hogy gondolkozz felelősen és innovatívan a teljes vállalat, vállalkozás eredményessége szempontjából, figyeld aktívan a környezeted, a világot. Mindezt megteheted úgy, hogy belső értékrendeddel egyezzen. Hálás vagyok a rengeteg átadott tapasztalatért, a gazdag előadásért, a szemináriumba szőtt társadalmi, történelmi, gazdasági kitekintésekért, a jó hangulatért. Feladatokkal, a továbbfejlődés igényével indultunk haza. Köszönöm a többi résztvevőnek is az értékes együttgondolkodást!

Kazár Natália
Fundamenta-Lakáskassza Zrt
Ha érzed és keresed a hibákat a cégedben azt saját magadban találod meg a legrövidebb idő alatt. Megismertük a "Miértet" a "Hogyant" és a "Hogyan tovább”-ot. 100% hasznosság és tudás megosztás. Nekem fontos a gyors alkalmazhatóság és a hitelesség. A tanfolyamról a teljes csoport tapasztalatával, a 450 éves jezsuita rend és Ulrich atya módszereivel távoztam. Nekem több hónapra adott munkát az ott elemzett helyzetek alkalmazása a cégemben.

Szabó Péter
Infology Kft
Másodszor vettem részt a ”Management by Jesus” szemináriumon, amit nem ajánlok annak,

· aki nem akarja végiggondolni eddigi vezetői munkáját;

· aki nem képes másoktól tanulni;

· aki nem akar önmaga is megújulni;

· aki nem képes elfogadni az örökérvényű Biblia tanításait;

· aki nem képes a változtatásra.

Annak sem ajánlom, aki ráadásul nem „vevő” a gazdag tapasztalatokkal rendelkező Kiss Ulrich atya humorral átszőtt szemináriumára.

Szabó László
ügyvezető, Bringóhintó Kkt
A Szeminárium

1./ Irányt mutat magánéletünk és napi munkák teljesítéséhez

2./ Megtanít arra, hogyan fedezhetjük fel a másik ember értékeit

3./ Megújulásra késztett, rádöbbent arra, hogy változtatni szükséges eddigi éltünkön

4./ A Szentírás szavai sokat segítenek az élet viszontagságiban

5./ Mindenkinek ajánlom, akinek fontos, hogy munkáját lelkiismeretesen végezze

Könyves Kálmánné és Kiss Anna
XVI. kerületi Önkormányzat
Amellett, hogy mindenki tudja, milyen fontosak a képzések, tréningek minden szakember számára, azt is megtanultuk, hogy ezek bizony sokszor unalmasak, meglehetősen sematikusak is egyben. Ha valaki rövid időre meg szeretne állni és szívesen kilépne a saját bőréből, hogy egy kicsit olyan aspektusból mérje végig önmagát, múltját és jelenét, amilyenből még nem tette, esetleg a megszokottól teljesen eltérő ötletekre, tanácsokra vágyik, akkor itt a helye. Senki nem fog csalódni! Köszönöm a három napot!

Nagy Béla
főszerkesztő, Out Of Office magazin
Minden tréning kiszakadás a napi munkából, de az MBJ szeminárium a mindennapok mellett a tréning hagyományos felfogásával is szakít. A szeminárium vezetője, Ulrich atya a résztvevőkkel - felelős vezetőkkel, vállalkozókkal - egyenrangú félként beszélget, és minden megállapítását minimum kétezer éves, dokumentált gondolatokkal támasztja alá.  A szemléletváltásban sokat segít a gyönyörű; és nyugalmas máriabesnyői környezet is. Ráadásul a hatékony munka kitűnő, vidám hangulatban folyik, köszönhetően az atya kiváló humorérzékének.

Madarász Endre
ügyvezető, MOCCA MÉDIA Lapkiadó és Reklámügynökség
Én sok management-képzésen vettem részt, de egyiknél se tapasztaltam, hogy ennyire személyesen, testre szabottan foglalkoztak volna a résztvevők szükségleteivel.

Kiss Kornél
IT Services Hungary Ltd
Közgazdászként, menedzsment tanácsadóként, szervezetfejlesztőként számomra a MBJ erőssége nem is az új információkban rejlett, hanem a sok hasznos menedzsment elv átismétlésében, továbbá Ulrich atyától és a résztvevőktől származó gyakorlati példák megismerésében. Nagyon sok inspirációt kaptam, számos ötletet írtam fel magamnak a 3 nap során, és a többiek tanácsai is igen hasznosak voltak. Ulrich atya egyik javaslatát már a szemináriumot követő első munkanapon alkalmaztam. Végül, de nem utolsó sorban: örülök, hogy megismerhettem a résztvevőket.

Bakó Csaba
IFUA Nonprofit Partner
A Management By Jesus szeminárium egyik fő érdeme, hogy megmutatja, hogy a krisztusi elvek és eletgyakorlat nincs ellentmondásban a jó vezetői erényekkel; sőt inkább segitséget jelent azok megvalósitásában. A program világos, érthető, hitbeli-vallási elköteleződés nélkül is elfogadható.

A szeminárium néhány napja felfrissülést, inspirációt adhat azoknak is, akik a menedzsment alapelveivel már tisztában vannak, de a megvalósitással még küzdenek. Kiemelendő még Ulrich atya témába vágó könyvgyűjteménye, melynek egy része a helyszinen is böngészhető; illetve az esti, nemes borokkal és sajtokkal fűszerezett informális beszélgetések.

Ignácz Gergely
Szoftverfejlesztési projektvezető, tanácsadó