52. MbJ szeminárium

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

52. MbJ szeminárium

2016-09-15 - 2016-09-18

Erdély – Nyárádszentlászló Pásztortűz Panzió

“A szolgáló vezető”

Immár 52. alkalommal kerül sor, elsősorban kkv-k tulajdonosainak és középvezetőinek tartandó vezetői szemináriumunkra. A 12 főre korlátozott részvevői szám és a moderátor személyisége garancia arra, hogy ezen az intenzív interaktív szemináriumon nemcsak Kiss Ulrich SJ két évtizedes menedzseri és vállalkozói és további két évtizedes egyetemi és főiskolai oktatói tapasztalatából profitál, hanem a tizenkét részvevő összeadott tapasztalatából is.
A műhelymunka mindenekelőtt Szent Márk evangéliumára épít, melyet mint a vezető kézikönyvét fogunk megismerni. Mindezeket kiegészíti a modern vezetői (leadership) irodalom alapos ismerete, mely beépül a megosztásra kerülő sokrétű anyagba. A szeminárium értékét növeli, hogy az egyes modulok között nagyvonalú szüneteket tartunk, így lehetőséget nyújtva a tapasztalatcserére, interdiszciplináris megosztásra egymás között.
A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében fogadjuk el.

A képzés díja: 750 RON/fő, melyből 10%-os kedvezményt biztosítunk a magyarországi résztvevők számára. Továbbá a szállás és étkezési lehetőség teljes ellátással Nyárádszentlászlón a Pásztortűz Panzióban 270 RON/fő.

A szeminárium folyamatosan új elemekkel gazdagodik, így nemrég az integrált időgazdálkodás® modullal, mely teljesen egyedi, és sehol máshol nem szerepel a kínálatban. Ez szavatolja, hogy a közösen eltöltött 72 óra egy sokszorosan megtérülő beruházás!

Aki elvégzi a szemináriumot, alumnus illetve alumna lesz és rendszeresen kap majd meghívókat egynapos szakmai továbbképzésre, mely többnyire ingyenes.

Erre a szemináriumra a jelentkezési határidő lejárt. Kérjük, nézze meg a következő szemináriumunkat itt.

Details

Start:
2016-09-15
End:
2016-09-18
Esemény kategória:

Venue

Erdély – Nyárádszentlászló Pásztortűz Panzió + Google Térkép