56. MbJ szeminárium

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

56. MbJ szeminárium

2017-04-06-18:00 - 2017-04-09-12:00

St. Elizabeth R C Church of Hungary, Toronto Kanada

“A SZOLGÁLÓ VEZETŐ”

…Ted Weinshall haifai professzor 35 éve a fontainebleau-i menedzserképző, INSEAD hallgatóinak azt magyarázta, a világ legsikeresebb vállalata a Katolikus Egyház. Egy jezsuita, aki bankár lett, Chris Lownley, szerint nincs tökéletesebb vezetési módszer, mint a jezsuitáké. Egy topmenedzser, aki jezsuita lett, Kiss Ulrich kifejlesztette a jézusi menedzsermódszer mai aktuális változatát.

Létezik egy vezetői módszer, amely kétezer évvel ezelőtt debütált. Egy társaság pedig ötszáz éve alkalmazza. Létezik olyan természetes, velünk született ‘menedzser-stílus’, amely a természetfelettivel is összeegyeztethető!

Kiss Ulrich jezsuita szerzetes vezetésével ‘Management by Jesus’ címen vezetőképző tanfolyamot szervezünk közép- és felsővezetőknek, több éves vállalkozói tapasztalattal rendelkező egyéni vállalkozóknak.

A tanfolyamon az Evangéliumon alapuló, a mindennapi üzleti tevékenységben hatékonyan alkalmazható vezetési elveket ismerteti meg a résztvevőkkel Kiss Ulrich, aki korábban maga is felsővezetői munkakörben dolgozott….

A szeminárium már több mint tíz éve kerül megrendezésre évente többször, a kanadai lesz az 56. alkalom, amelyben mind a 10 év tapasztalata is benne van. A szeminárium folyamatosan új elemekkel gazdagodik, így nemrég az integrált időgazdálkodás® modullal, mely teljesen egyedi, és sehol máshol nem szerepel a kínálatban. Ez szavatolja, hogy a közösen eltöltött 72 óra egy sokszorosan megtérülő beruházás! Aki elvégzi a szemináriumot, alumnus illetve alumna lesz.

Időpont: Április 6-9  (érkezés csütörtök este 6:30-7:30 pm (potluck), visszaút vasárnap 2 pm)

Étkezés: napi 3 étkezés (kivéve: csütörtök – sajátbol, pot-luck; vasárnap: 2 étkezés (reggeli és ebéd)

A helyszín megváltozott! Új: St. Elizabeth R C Church of Hungary, Toronto

 

Ár: CAD 500.-/ fő+ 13% HST adó, ebben minden benne van, azaz a szeminárium díja, étkezések és 3 éjszaka is.

Szállás: külön szobákban, közös zuhannyal, melynek díjáról később adunk tájékoztatás

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud a szemináriumra. A maximális létszám 12 fő, és a jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk el!

A további információkról értesítő levelet küldünk a jelentkezést követően, illetve bármilyen egyéb kérdés esetén keresse a szeminárium kanadai szervezőjét,

Hart Judithot: hart.judith5@gmail.com

+1 647 262 5180

 

[]
1 Step 1
Previous
Next

Details

Start:
2017-04-06-18:00
End:
2017-04-09-12:00
Esemény kategória:
St. Elizabeth R C Church of Hungary, Toronto Kanada + Google Térkép