57. MbJ szeminárium

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

57. MbJ szeminárium

2017-05-04-18:00 - 2017-05-07-12:00

Erdély – Nyárádszentlászló Pásztortűz Panzió

“A SZOLGÁLÓ VEZETŐ”

Immár 57. alkalommal kerül sor, elsősorban kkv-k tulajdonosainak és középvezetőinek tartandó vezetői szemináriumunkra. A 12 főre korlátozott részvevői szám és a moderátor személyisége garancia arra, hogy ezen az intenzív interaktív szemináriumon nemcsak Kiss Ulrich SJ két évtizedes menedzseri és vállalkozói és további két évtizedes egyetemi és főiskolai oktatói tapasztalatából profitál, hanem a tizenkét részvevő összeadott tapasztalatából is.
A műhelymunka mindenekelőtt Szent Márk evangéliumára épít, melyet mint a vezető kézikönyvét fogunk megismerni. Mindezeket kiegészíti a modern vezetői (leadership) irodalom alapos ismerete, mely beépül a megosztásra kerülő sokrétű anyagba. A szeminárium értékét növeli, hogy az egyes modulok között nagyvonalú szüneteket tartunk, így lehetőséget nyújtva a tapasztalatcserére, interdiszciplináris megosztásra egymás között.
A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében fogadjuk el, jelentkezési határidő: 2017. április 27.

A képzés díja: 750 RON/fő, melyből 10%-os kedvezményt biztosítunk a magyarországi résztvevők számára. Továbbá a szállás és étkezési lehetőség teljes ellátással Nyárádszentlászlón a Pásztortűz Panzióban 270 RON/fő.

A szeminárium folyamatosan új elemekkel gazdagodik, így nemrég az integrált időgazdálkodás® modullal, mely teljesen egyedi, és sehol máshol nem szerepel a kínálatban. Ez szavatolja, hogy a közösen eltöltött 72 óra egy sokszorosan megtérülő beruházás!Aki elvégzi a szemináriumot, alumnus illetve alumna lesz és rendszeresen kap majd meghívókat egynapos szakmai továbbképzésre, mely többnyire ingyenes. Találkozzunk a szemináriumon!

[]
1 Step 1
Jelentkezés a szemináriumra
Név:
Telefonszám:
Milyen névre kéri a számlát?Cég/Magánszemély...
Cégének adószáma
PostacímAmennyiben eltér a számlázási címtől
Melyik cégnél dolgozik?
Mi a beosztása a cégben?
Cégének honlapja
Ugyanattól a cégtől jön-e más valaki?Ha igen, ki, milyen beosztással?
Ajándékutalványban kapta a szemináriumot?
Egyéb megjegyzésekHa valamit megosztana a szervezőkkel, de nem volt hova írnia.
0 /
Previous
Next

Details

Start:
2017-05-04-18:00
End:
2017-05-07-12:00
Esemény kategória:
Erdély – Nyárádszentlászló Pásztortűz Panzió + Google Térkép