61. MbJ szeminárium

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

61. MbJ szeminárium

2016-12-14-08:00 - 17:00

Erdély – Nyárádszentlászló Pásztortűz Panzió

“A SZOLGÁLÓ VEZETŐ”

Immár 61. alkalommal kerül sor, elsősorban kkv-k tulajdonosainak és középvezetőinek tartandó vezetői szemináriumunkra. A 12 főre korlátozott részvevői szám és a moderátor személyisége garancia arra, hogy ezen az intenzív interaktív szemináriumon nemcsak Kiss Ulrich SJ két évtizedes menedzseri és vállalkozói és további két évtizedes egyetemi és főiskolai oktatói tapasztalatából profitál, hanem a tizenkét részvevő összeadott tapasztalatából is.
A műhelymunka mindenekelőtt Szent Márk evangéliumára épít, melyet mint a vezető kézikönyvét fogunk megismerni. Mindezeket kiegészíti a modern vezetői (leadership) irodalom alapos ismerete, mely beépül a megosztásra kerülő sokrétű anyagba. A szeminárium értékét növeli, hogy az egyes modulok között nagyvonalú szüneteket tartunk, így lehetőséget nyújtva a tapasztalatcserére, interdiszciplináris megosztásra egymás között.
A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében fogadjuk el, jelentkezési határidő: 2017. szeptember 14.

A képzés díja: 750 RON/fő, melyből 10%-os kedvezményt biztosítunk a magyarországi résztvevők számára. Továbbá a szállás és étkezési lehetőség teljes ellátással Nyárádszentlászlón a Pásztortűz Panzióban 270 RON/fő.

Details

Date:
2016-12-14
Time:
08:00 - 17:00
Esemény kategória:
Erdély – Nyárádszentlászló Pásztortűz Panzió + Google Térkép