II. MbJ szimpózium

Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

II. MbJ szimpózium

2017-10-12-09:00 - 17:00

Fővárosi Közgyűlés Díszterme Váci utca 62-64.
Budapest, 1056

Kipróbálnád? – Kipróbáltuk!
Vezetők vallomása a XXI. századi vállalkozásról

Az elmúlt években Kiss Ulrich SJ atya mintegy 60 alkalommal tartott szemináriumokat olyan cégvezetőknek, akik vezetői hivatásukat szeretnék a keresztény értékrend alapján gyakorolni a mindennapokban. E szemináriumok címe – a Management by Jesus – azt fejezi ki, hogy Ulrich atya felfogása szerint Jézus „a világ bizonyítottan legsikeresebb menedzsere”, akitől érdemes és lehet tanulni a vezetés terén is.
A „Management by Jesus” szemináriumok idei nagy konferenciája 2017. október 12-én a Fővárosi Közgyűlés Dísztermében lesz.

A II. MbJ Szimpózium alkalmat ad a találkozásra és az ismeretek bővítésére mindazoknak, akik már elvégezték a szemináriumot, valamint azoknak is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a keresztény alapokon álló vezetői értékrendnek és magatartásnak az elveivel és gyakorlatával.

A konferencián nem elméleti előadások szerepelnek, hanem gyakorló cégvezetők osztják meg gondolataikat és tapasztalataikat a résztvevőkkel. A tervezett témakörök között szerepel a vállalkozás céljának, küldetésének meghatározása, a közösségépítés és az ünnepek jelentősége a vállalkozásokban, az önismeret és a kreativitás szerepe.
A konferencián Kiss Ulrich SJ új könyve is megvásárolható lesz – a kötet a Szolgáló vezető a tanuló vállalkozásban címet viseli, és az MbJ-szemináriumok tananyaga alapján készült.

Program

 

8:30 Regisztráció
9:00 Köszöntő és áldás – P. Vízi Elemér SJ
9:10 Bevezető – Tóth József, ÉrMe Hálózat
9:30 Köszöntő – Kiss Ulrich SJ
9:45 A vállalkozó Tízparancsolata – Dóczy Péter színész előadása
10:00 A céltudatos vállalkozás – avagy célban az igazság (kerekasztal-beszélgetés) – Fürjes Balázs, budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos és Feller Antal, a Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. vezérigazgatója
11:00 Kávészünet
11:30 A csapat a kulcs – Éry Gábor, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója
12:00 Korlátok és távlatok – a vezetés játékszabályai – Csák János, a Design Terminál tulajdonosa
12:30 Ebédszünet
13:30 Tudtok ünnepelni? – Heves István, az Orient River Kft. ügyfélkapcsolati menedzsere és Kovács Györgyi, a Budapest Kártya működtetéséért felelős divízió vezetője
14:15 Önismeret – Polló László, szervezetfejlesztő és tanácsadó és Ekler Gergely, az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
15:00 Kávészünet
15:30 Kreativitás és tanulás – Lajos Mihály, az Agrofil Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Illéssy János, pénzügyi tanácsadó
16:15 Az MbJ Tízparancsolata – Dóczy Péter színész előadása
16:30 Meglepetés
17:00 Zárszó és mérleg

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a szimpóziumra, mely a keresztény cégvezetők, vállalkozók eddigi legnagyobb rendezvényének ígérkezik!

Részvételi díj: 7500.- Ft
A részvétel egyetemistáknak INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hozza magával a konferenciára felsőoktatási diákigazolványát.

[]
1 Step 1
Previous
Next

Details

Date:
2017-10-12
Time:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:
Fővárosi Közgyűlés Díszterme Váci utca 62-64.
Budapest, 1056
+ Google Térkép