Management by Jesus Ajándékutalvány

Kedves Alumni!

Ajándékozz MbJ szemináriumot szeretteidnek, munkatársaidnak karácsonyra!

Az utóbbi időben megnőtt az MbJ résztvevők között azoknak az aránya, akik ajándékba kapták a szemináriumi képzést. Ezen felbuzdulva tennék fel Neked egy kérdést:

Gondoltál már az MbJ-re, mint ajándék?

Mivel Te magad is részt vettél már az evangéliumi elveken alapuló vezetőképzések egyikén, pontosan tudod, hasznos ajándék lehet-e szeretteidnek, beosztottaidnak, partnereidnek!

Amennyiben tehát úgy döntesz, hogy szívesen adsz ajándékba egy 2017. évi Management by Jesus szemináriumot, az alábbi jelentkezési felületen jelezheted szándékodat. Mi pedig elkészítünk egy díszes ajándékutalványt, amelyet postára is adunk a megadott címre a személyesen egyeztetett határidőre, hogy az ajándék átadható legyen. Ennek az átfutási ideje 10 nap, de mivel a karácsony mindjárt itt van, ez most kiváltható egy szép online ajándékutalvánnyal, melynek átfutási ideje maximum 2 nap!

A megajándékozottnak lehetősége van választani a 2017. évi magyarországi szemináriumok közül.

Dönthetsz úgyis, hogy nem az egész szemináriumot fizeted ki, csak a szállás vagy a részvétel díját, vagy valahány százalékát, ez Rajtad múlik, mi mindegyik megoldáshoz hozzá tudunk járulni.

A megajándékozott jelentkezése úgy válik teljessé, ha az adott szeminárium előtt legkésőbb két héttel feljelentkezik a szemináriumot hirdető oldal alján található jelentkezési űrlapon!

(Fontos: túljelentkezés esetén a kedvezményezett elsőbbséget élvez más jelentkezőkkel szemben.)

[]
1 Step 1
Ajándékutalvány igénylése
Név:
Számlázási név/cím:(45 000 Ft +ÁFA)
Kívánja-e a szállás és étkezés díját (30 000 - 50 000 Ft + ÁFA) is Ön fizetni?
Az ajándékozott neve:
Milyen postacímre küldjük az ajándékutalványt?Ahova az ajándékutalványt és a kísérő levelet elküldhetjük, hogy ajándékként átadható legyen
0 /
Previous
Next
karacsony_wide_32