Vállalatvezetőknek

Keresztény üzletembereknek

Ez tan a legtágasabb megfogalmazása annak, kiket szeretnénk megszólítani programunkkal. Sokszor kérdezik persze, hogy – „Nem járok templomba. Jöhetek mégis?”. Mire azt válaszolhatjuk jó lelkiismerettel, hogy aki állalja a kockázatot, hogy kiteszi magát Jézus jóságának, az jöjjön bátran. Mi nem prozelitizmust folytatunk, hanem az a küldetésünk, hogy megmutassuk: hosszú távon is sikeresen teszi emberibbé, jobbá a világot, melynek egy szelete rá van bízva, aki felelősséget érez nem csak családjáért, hanem munkatársaiért és ügyfeleiért is. Ha társadalmi felelősséget vállalsz, és meg akarod osztani ilyen tapasztalatodat hozzád hasonlóan gondolkozókkal: köztünk a helyed!

Vállalatvezetőknek

Amint a „menedzser” szó jelzi, eredetileg, alapítónk Kiss Ulrich maga is hosszú éveken keresztül egyike e rétegnek, megbízott vállalkozóként tevékenykedett, és segíteni karta azoknak, akik a szakmában maradtak, akik főállású vezetők, legyenek:

– felső vezetők,
– középvezetők,

Vállalkozóknak(főleg kkv)

Idővelnőtt a szemináriumokon azok aránya, akik maguk is tulajdonosok, sokszor alapítók, de szerencsére az egykori építési vállalkozó (tekton) Jézus épp nekik nagyon soka tud mondani! Az ő felelősségük és lehetőségeik szabadságukkal arányosan nő, ezért aktív jelenlétüknek körünkben különösen örülünk!

Új vállalkozóknak

Az utóbbi évtizedben szállóigévé vált, hogy a kezdőké a jövő, elég ehhez őket start up-oknak nevezni. Nos, nekik hasznosak a tapasztaltabb öreg rókák tudása, azok pedig részesednek a fiatalok lelkesedéből és innovatív készségeikből.

Civil szervezetek, non profit szektor vezetőinek

Nem a profit teszi a Mestert, hanem hozzájárulása a közjóhoz: mindannyiunk javára. Ezért és ezzel gazdagítják a civil szervezetek és az államigazgatás közép-és felső szintű vezetői a részvevők csapatát, és ez kölcsönösen megtermékenyítő, amint eddigi tapasztalatunk igazolja.